Гарячі бутерброди готуються дуже легко і з доступних продуктів.
Гарячі бутерброди - дуже проста в приготуванні і ситна закуска на кожен день. Начинку для бутербродів можна підбирати на свій розсуд. Готувати їх можна в мікрохвильовій печі, на сковороді або в духовці. Який би спосіб ви не вибрали – обов'язково буде смачно.
Інгредієнти:
Заздалегідь включити духовку розігріватися до 180°. Помідори, сир і ковбасу тонко нарізати. Сир натерти на дрібній тертці. Скибочки хліба змастити кетчупом. Викласти на хліб спочатку ковбасу, потім помідори і тертий сир. Застелити деко пергаментом і викласти бутерброди. Запікати 10 хвилин при 180°.
Інгредієнти:
хліб - 5 скибочок;
фарш - 150 г;
яйце - 1 шт.;
зелена цибуля - 3-4 пера;
солодкий перець - 0,5 шт;
соняшникова олія - 2 ст. л
сіль, перець за смаком.
У фарш вбити яйце, посолити і поперчити. Додати дрібно рубану зелену цибулю і нарізаний солодкий перець. Перемішати до однорідності. Викласти фарш на скибочки хліба тонким шаром. Розігріти соняшникову олію на сковороді про посмажити бутерброди фаршем вниз 4-5 хвилин. Подавати в гарячому вигляді.
Інгредієнти:
Розігріти духовку до 180°. З консервної банки злити рідину. Розім'яти тунець виделкою і змішати з яйцем. Викласти рибно-яєчну суміш на скибочки хліба. Дрібно натерти сир і посипати бутерброди тертим сиром. Запікати в духовці при 180° 15 хвилин.
Інгредієнти:
Батон нарізати тонкими скибочками. Картоплю і сир натерти на крупній тертці. Цибулю і зелень дрібно нарізати. У мисці з'єднати картоплю, цибулю, сир і кріп. Посолити і поперчити суміш, заправити майонезом. Розмішати начинку до однорідності і нанести на скибочки батона. На сковороді розігріти олію і посмажити бутерброди спочатку начинкою вниз 4-5 хвилин, потім пару хвилин з іншого боку.