Ці закуски на святковий стіл сподобаються кожному присутньому на святі.
Закуски на шпажках - відмінний варіант швидкого частування, для якого не потрібно витрачати багато часу, сил і грошей. Їх може приготувати будь-яка господиня з абсолютно різних продуктів, тим більше, якщо абсолютно немає зайвих годин на підготовку.
Закуска на шпажках ідеальна для господинь, які хочуть швидко, смачно і стильно прикрасити новорічний стіл. Звичайно, ситним таке частування не назвати, зате за допомогою нього можна перекусити.
Інгредієнти:
Змішати соєвий соус, мед і спеції, викласти в маринад шматочки курки, залишити на кілька годин. Потім дістати м'ясо з соусу, обсмажити до готовності на сковороді, нанизати на шпажки, чергуючи з ананасом, і подати до столу.
Інгредієнти:
Нанизати на шпажки помідори, моцарелу і листя базиліка, чергуючи їх між собою. Полити оливковою олією і бальзамічним оцтом, посолити, поперчити, подавати до столу.
Інгредієнти:
Лосось нарізати шматочками, авокадо-кубиками, полити лимонним соком. Нанизати на шпажки по черзі, приправити сіллю і перцем. Посипати свіжою зеленню і подавати до столу.
Інгредієнти:
Креветки відварити, остудити, ананас нарізати кубиками. Креветки скропити лимонним соком, нанизати на шпажки, чергуючи з ананасом. Приправити паприкою, сіллю, перцем і часником, подати до столу.
Канапе або маленькі бутерброди - ще одне швидке частування, яке легко можна приготувати на Новий рік. Поєднання продуктів можуть бути різними - ми пропонуємо найвдаліші.
Інгредієнти:
Грушу вимити, нарізати кубиками, сир брі теж. Нанизати на шпажку грушу, потім сир і руколу. Прикрасити канапе краплею бальзамічного сосуса.
Інгредієнти:
Скибочки хліба обсмажити до хрусткої скоринки, змастити крем-сиром, викласти шматочки лосося, прикрасити подрібненим кропом або кінзою і нанизати на шпажки.
Інгредієнти:
Хліб підсмажити до золотистої скоринки, викласти на кожен шматочок скибочку шинки, сиру і одну маслину. Нанизати на шпажку, подавати з гірчицею.
Інгредієнти:
Яловичину нарізати дрібними шматочками, обсмажити до готовності. Нанизати на шпажки, чергуючи з скибочками огірків і помідорами черрі. Подавати з діжонською гірчицею.