УНІАН зібрав не тільки найкращі, а й найпростіші рецепти улюбленого сирного сніданку, який буде ідеальним.
Сирники - найкращий сніданок у всі часи, адже вони легкі, ситні, смачні та навівають спогади з дитинства.
У кожної української господині є свій рецепт сирників, який дістався від бабусі або мами. Але, що робити тим, хто не настільки добре дружить з кухнею? На цей випадок є легкі та універсальні рецепти, які подужає кожен.
Раніше УНІАН писав, як приготувати смачні сирники без борошна на манці.
Відомий в Україні кухар Євген Клопотенко завжди відрізнявся простими, але оригінальними рецептами. А його варіант сирників подужає будь-яка господиня.
Що потрібно для ідеальних класичних сирників:
Як приготувати ідеальні сирники на сніданок
Для початку сир необхідно викласти в скляну або пластиковий посуд, додати до нього сіль, яйце, цукор і ванільний цукор. Після чого все перемішуємо до однорідної сирної маси.
Далі додаємо борошно за рецептом. Якщо суміш занадто рідка, то можна додати ще одну ложку борошна. Сирна маса повинна тримати форму та не розтікатися.
З отриманої маси необхідно скачати невеликі кульки і приплюснути їх трохи. Якщо сир прилипає до рук, то змастіть їх соняшниковою олією.
Сформовані сирники викладаємо на добре розігріту сковорідку і обсмажуємо з кожного боку до золотистої скоринки.
Багато господинь вважають, що заміна борошна на манку робить сирники ніжніше та корисніше. Однозначно, це рішення явно не погіршує смак улюбленого сніданку.
Що потрібно для сирників з манкою
Як приготувати ніжні сирники з манкою
Принцип приготування таких сирників нічим не відрізняється від сирників з борошном. Рекомендується вже сформовані сирники перед тим, як викладати на сковороду, поставити ненадовго в морозилку.
Для тих, хто дотримується правильного харчування, є ідеальний рецепт бананових сирників з вівсянкою.
Що потрібно для бананових ПП сирників
Як приготувати ПП сирники з бананом та вівсянкою
Спочатку розминаємо банан виделкою або товкачем для картоплі.
До бананового пюре додаємо цукор та яйце й все це ретельно перемішуємо.
Далі додаємо сир та вівсянку. Перемішуємо до отримання однорідної маси.
Бананово-сирну суміш ложкою викладаємо на сковорідку і смажимо до рум'яної скоринки.
Варто відзначити, що всі три види сирників можна випікати в духовці, а не смажити на сковороді. В цьому випадку необхідно розігріти духовку до 180°C. Випікаються сирники приблизно 20 хвилин.