Такі млинці добре смакуватимуть із сиропом, медом, варенням або згущеним молоком.
Неймовірно смачні, ніжні та ажурні – такими виходять заварні млинці на кефірі. Їх можна готувати в солодкому варіанті, додавши цукор, а також несолодкими.
Такі млинці просто усіяні безліччю дірочок, тому гарним доповненням до них буде мед, варення, згущене молоко або сироп, які смачно просочуватимуться через ці отвори.
Яйця збити вінчиком. Додати цукор і сіль. Влити кефір та олію, перемішати.
Поступово тонкою цівкою вливати окріп, постійно помішуючи.
Читайте такожЯк смачно замаринувати скумбрію: рецепти неймовірно апетитної рибки
Потім всипати борошно та соду. Перемішати до однорідного стану, щоб не було грудочок.
Добре розігріти сковороду й змастити олією. Ополоником налити тісто на сковороду і рівномірно розподілити його по дну.
Смажити млинці на середньому вогні приблизно по 2 хвилини з кожного боку, до набуття золотистого кольору.
Такі млинці можна подати до столу з варенням, медом, сметаною або згущеним молоком. Якщо їх використовувати для фарширування несолодкими начинками (грибами, куркою, сиром та іншими), то в процесі приготування тіста кількість цукру слід зменшити.