Знадобиться не більше 5 хвилин - і тісто для пирога готове.
Цей пиріг ще називають італійський пиріг 12 ложок. Готується він дуже просто - практично всі інгредієнти додаються по 12 ложок. Якщо у вас немає кухонних ваг або ви ніяк не можете "подружитися" з бісквітом, то цей пиріг - просто знахідка.
До речі, раніше ми писали, скільки грам в столовій ложці - цукру, меду, солі та інших продуктів.
Тісто для пирога готується дуже швидко. За бажанням в нього можна додати заморожені або свіжі ягоди - виходить неймовірно ніжний, смачний та ароматний пиріг.
Змішайте яйця, олію, молоко, додайте цукор, сіль.
Яйця і молоко повинні бути кімнатної температури.
Борошно змішайте з розпушувачем, додайте в отриману масу. Перемішайте - тісто має вийти середньої густоти. Змастіть форму для випікання вершковим маслом і присипте манкою. Залийте тісто, випікайте 40 хвилин при 180°C. Вимкніть і дайте пирогу постояти ще 10 хвилин у закритій духовці.