Тістечко "Картопля" з печива - це результат нової моди, в Радянському Союзі так не готували.
"Картопля" - тістечко, яке люблять і дорослі, і діти, але мало у кого виходить зараз приготувати його дійсно смачно. Все через тонни рецептів, де кулінари пропонують технологію кожен свою, проте, ми знайшли "той самий" перелік інгредієнтів і рецепт.
Інгредієнти:
Записуйте правильний рецепт - тістечко "Картопля" потрібно готувати тільки так.
Здобні сухарі перебити в м'ясорубці або блендері, в сотейник висипати цукор. Додати 2 ст.л какао-порошку, влити молоко. Поставити на вогонь і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Вам потрібно зробити так, щоб маса була однорідною - без грудок.
У цю шоколадну суміш викласти масло, перемішати, а потім залити отриманою масою сухарі. Ще раз перемішати і залишити на 20-30 хвилин, поки сухарі не просочаться. Після охолодження і просочення сформуйте з цього тесту тістечка круглої або овальної форми. Насипте в миску ще одну столову ложку какао-порошку і цукрової пудри. Обваляйте формочки в цій суміші і подавайте до столу.