Розповідаємо, як зробити солодкі грінки без молока і з ним.
Кожна господиня мріє, щоб сніданок для рідних готувався швидко і просто - нікому не хочеться витрачати багато часу на підготовку. УНІАН пропонує елементарний рецепт і розповідаємо, як зробити солодкі грінки з яйцем без молока або з його додаванням.
Інгредієнти:
У миску розбити яйце, перемішати його віночком. Додати цукор і тепле молоко, знову перемішати. Вмочити нарізаний батон в яєчно-молочну суміш і викласти на розігріту сковороду, змащену олією. Не всі господині знають, як смажити грінки солодкі, але досвідчені кухарі кажуть, що досить буквально однієї-двох хвилин для повної готовності сніданку.
Якщо ви хочете зробити солодкі грінки в духовці, то вам потрібно виконувати всі ті ж самі дії, але тільки класти шматочки батона не на сковороду, а на деко або в форму, змащену олією, і в розігріту піч.
Інгредієнти:
Для того щоб приготувати солодкі грінки без молока з цукром, вбийте в миску яйця, всипте цукор і сіль, ретельно розмішайте вінчиком суміш. Потім налийте на сковороду рослинну олію, розігрійте її і викладайте шматочки батона, по черзі вмочуючи їх в яєчній масі. Обсмажуйте по 1-2 хвилини з кожного боку, а потім подавайте до столу.