Багато блогерів у Європі, США та Україні вже спробували її.
Близько півроку тому в інтернет-простір увірвався дубайський шоколад, який став справжнім відкриттям для любителів солодкого. Його продавали онлайн і офлайн, за двісті гривень і за і півтори тисячі, деякі господині навіть готували солодощі вдома. Тепер ажіотаж на нього вщух - шоколад дубайський поступився бельгійському.
Волосся ангела - шоколад, який скуштували десятки блогерів із різних країн світу, зокрема, з України. Приваблива рожева шоколадка, найімовірніше, належить бренду Tucho з Бельгії. На сайті виробника зазначено, що вага солодощів 185 грамів, а ціна - 21 євро (945 грн).
Рожевий шоколад, якщо вірити складу, зроблений із цукру, какао-масла, сухого незбираного молока і какао з додаванням емульгаторів, регуляторів кислотності та ароматизаторів. На перший погляд все здається звичайним, але у складі "Волос ангела" є чотири унікальні інгредієнти:
Завдяки вдалому поєднанню цих продуктів шоколадка стала справжнім хітом. Вона в міру солодка, тане в роті та справді варта своїх грошей. Блогери розламують її на камеру і показують, що всередині бельгійських солодощів дійсно є фісташкова паста та рожева цукрова вата.
Рожевий шоколад уже роблять у багатьох кав'ярнях України, навіть домашні кондитери намагаються повторити бельгійський рецепт. У мережі можна знайти багато варіацій, але ми пропонуємо таку:
Білий шоколад розтопити на водяній бані, додати в нього харчовий барвник, перемішати до отримання однорідного кольору. Вилити половину в силіконову форму, розрівняти, прибрати в холодильник. Змішати фісташкову пасту з турецькою цукровою ватою, викласти начинку на шар застиглого шоколаду, зверху полити шоколадом, що залишився, і прибрати в морозилку до повного застигання.