Цей освіжаючий напій дуже легко готується.
Мохіто – це простий і дуже популярний освіжаючий коктейль, який рятує нас від літньої спеки. Класичними інгредієнтами напою є лайм, м'ята і тростинний цукор. В алкогольну версію мохіто додають білий ром, а безалкогольний коктейль готують з солодкою газованою водою. Невеликий секрет для кращого смаку напою: м'яту слід розтерти, щоб коктейль просочився її ароматом.
Читайте такожВареники з полуницею: смачні рецепти ягідного ласощі
Лайм нарізати і викласти в келих. Додати м'яту і тростинний цукор, розім'яти. Додати лід і перекласти суміш в шейкер або збити блендером. Потім вилити в стакан і залити спрайтом. Декорувати коктейль кружечком лайма і листом м'яти.
Лайм нарізати тонкими часточками. У кожну склянку для мохіто покласти 2 листочки м'яти, 3 ягоди полуниці, 2 часточки лайма і 50 мл полуничного сиропу. У кожну склянку додати пару кубиків льоду і 50 мл лимонного соку. Потім влити 150 мл води з газом. Прикрасьте часточкою полуниці і листочками м'яти.
Читайте також інші рецепти: