Як швидко і легко приготувати ароматний зелений борщ - читайте в статті.
Зелений борщ - одна з найсмачніших страв української кухні. Його можна готувати за оригінальним рецептом, а можна і трохи урізноманітнити - все залежить від бажання.
Раніше ми розповідали, як приготувати червоний український борщ - рецепт, який нікого не залишить байдужим.
Для приготування вам знадобляться:
У каструлю наливаємо три літри води, викладаємо м'ясо і варимо на невеликому вогні близько 1,5 годин. У готовий бульйон сиплемо перець горошком і спеції за смаком. Потім додаємо порізані кубиками картоплю і моркву і варимо ще близько 30 хвилин.
Після цього викладаємо в бульйон нарізані відварені яйця, щавель, цибулю, петрушку і кріп. Варимо ще близько 5 хвилин, накриваємо кришкою і залишаємо на 10-15 хвилин.
Подавати зелений борщ можна зі сметаною, майонезом або будь-яким соусом, який вам до душі.
Для приготування вам знадобляться:
Наливаємо в каструлю 1,5 літра води, ставимо її на вогонь. Потім висипаємо в ємність порізану картоплю, а самі нарізаємо моркву і цибулю. Щавель дрібно рубаємо на дощечці.
Додаємо до картоплі порізані моркву і цибулю, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні близько 15-20 хвилин. Після цього викладаємо в борщ щавель і спеції за смаком. Варимо ще близько 10 хвилин, вимикаємо і накриваємо кришкою.