Розповідаємо, як приготувати суп з плавленим сиром і грибами за півгодини.
Перші страви обов'язково повинні бути в раціоні кожної людини, проте влітку не хочеться вживати гаряче, а окрошка або борщ можуть набриднути. У цьому матеріалі ви дізнаєтеся, як зробити суп з плавленим сиром, який можна їсти, не підігріваючи.
Інгредієнти:
Цибулю і моркву очистити, перший продукт подрібнити, а другий натерти на крупній тертці. Обсмажити інгредієнти на вершковому маслі до золотистого кольору. В кінці додати нарізаний часник і смажити ще 3-4 хвилини. Картоплю очистити, нарізати кубиками, додати до овочів, перемішати і обсмажувати пару хвилин. На окремій сковороді обсмажити нарізані гриби, а потім викласти їх до решти продуктів.
Залити інгредієнти водою, додати лавровий лист, довести до кипіння і варити 7-10 хвилин до м'якості картоплі. Сир натерти на крупній тертці і викласти в суп. Посолити, поперчити, перемішати, довести до кипіння і варити на слабкому вогні 5 хвилин. В кінці додати подрібнений кріп і подавати блюдо до столу.
Інгредієнти:
Куряче філе вимити, нарізати шматочками, викласти в каструлю, залити водою і поставити на вогонь. Моркву і цибулю очистити, натерти на крупній тертці і пасерувати на вершковому маслі до готовності. Картоплю позбавити від шкірки, нарізати кубиками, викласти до м'яса (туди ж додати зажарку).
Через 10 хвилин висипати вермішель і варити суп ще 5 хвилин. В кінці додати натертий плавлений сир і подрібнену зелень, перемішати, приправити спеціями, довести до кипіння, проварити ще 3-4 хвилини і зняти з вогню.