Солянка відрізняється від інших супів свої насиченим смаком. У ній присутній аромат м'яса, копченостей і легка кислинка.
Солянка - неймовірно смачна перша страва. Правильна справжня солянка - це різноманітність смаків, вона ніколи не буває прісною. Солянка - висококалорійна страва, її не слід готувати кожен день, якщо ви прагнете схуднути. Цей суп вимагає певних фінансових витрат, але результат завжди приголомшливий. Спробуйте і ви приготувати цей ароматний і насичений суп.
Приготувати м'ясний бульйон. Цибулю нашаткувати, обсмажити на вершковому маслі, додати томатну пасту і продовжувати тушкувати 5-8 хвилин. Солоні огірки порізати кубиками.
У киплячий бульйон покласти готову цибулю, огірки, подрібнені каперси, оливки, а також м'ясні продукти та спеції і варити 5-10 хвилин. Наприкінці варіння в солянку додати сіль і сметану.
У кожну тарілку з солянкою покласти оливки, скибочку лимона і зелень.
Все м'ясо залити холодною водою і поставити на вогонь. Огірки нарізати соломкою. Цибулю нарізати й обсмажити, додати до цибулі моркву, все протушкувати. Коли морква стане м'якою, додати томатну пасту і, якщо необхідно, трохи води.
Готову цибулю з морквою, додати в киплячий бульйон з м'ясом, туди ж всипати огірки. Посолити й поперчити за смаком. В самому кінці оливки нарізати й додати в суп.
У холодну воду покласти курку, потрухи й варити до готовності. Капусту залити невеликою кількістю води, додати цукор і кип'ятити до випаровування рідини.
Цибулю і моркву обсмажити, додати томатну пасту і протушкувати.
Готову курку дістати з бульйону і розібрати м'ясо на шматочки. У бульйон додати засмажку і куряче м'ясо. Додати нарізані сосиски й капусту. В кінці додати оливки, посолити, поперчити, додати лавровий лист.
Читайте такожп'ять простих рецептів смачних страв, які зможе приготувати кожен
М'ясні продукти залити холодною водою і відварити до готовності. Готове м'ясо нарізати на шматочки. Солоні огірки нарізати тонкими кружечками. Нашаткувати кільцями ріпчасту цибулю.
Цибулю протушкувати разом з томатною пастою.
У киплячий бульйон додати готову цибулю й огірки, дати покипіти близько 10 хвилин, Додаємо нарізане м'ясо, лавровий лист, потім оливки та каперси.
Подавати зі скибочкою лимона, зеленню і сметаною.
Яловичину залити холодною водою і довести до кипіння. Зняти піну, покласти очищену цибулину і варити 1,5 години при слабкому кипінні. За 15 хвилин до готовності трохи посолити, покласти лавровий лист і горошини перцю. М'ясо вийняти з бульйону, бульйон процідити.
М'ясо нарізати шматочками. Соломкою нарізати шинку й ковбасу. Сосиски кружечками. Огірки нарізати соломкою. Викласти м'ясо в сковороду, додати трохи бульйону і протушкувати 5-7 хвилин.
Огірки додати в бульйон. Цибулю нарізати тонкими шматочками та обсмажити. Додати томатну пасту. Готову засмажку додати в бульйон. Додати м'ясо, шинку і сосиски. В останню чергу в суп додати оливки й готувати ще 5 хвилин.
Подавати зі скибочкою лимона.