Рецепти салату "Гранатовий браслет", який "йде" зі столу за лічені хвилини - в матеріалі УНІАН.
"Гранатовий браслет" смачний не лише в своєму класичному варіанті - у салат можна додати гриби, а можна приготувати його з яловичиною або рибою. Не любите буряк - не біда, просто не додавайте його в салат. УНІАН зібрав 5 найкращих рецептів салату "Гранатовий браслет", які обов'язково варто спробувати.
Раніше ми давали салат з куркою, чорносливом і буряком, яким можна замінити "Шубу" та "Олів'є".
Відваріть курячу грудку, картоплю й буряк. Цибулю, гриби, чорнослив і курку подрібніть. Картоплю і буряк натріть на крупній тертці. Розберіть гранат на зерна. Обсмажте печериці з цибулею на олії, посоліть і поперчіть за смаком, дайте охолонути. Майонез змішайте зі сметаною.
Зберіть салат: в центр тарілки поставте склянку, навколо викладіть шар картоплі, потім курку, гриби з цибулею, чорнослив і буряк. Кожен шар змащуйте соусом з майонезу і сметани. Акуратно вийміть склянку і посипте салат гранатовими зернами.
Відваріть яловичину до м'якості, яйця вкруту, також відваріть картоплю і моркву. Наріжте м'ясо невеликими шматочками. Картоплю, моркву, яйця і сир натріть на крупній тертці. Горіхи подрібніть, гранат розберіть на зерна.
Зберіть салат: на тарілку поставте склянку, навколо нього викладіть шар картоплі, моркви, половину яловичини, горіхи, сир, яйця, другу половину м'яса і буряк. Кожен шар змащуйте сіточкою з майонезу. Акуратно вийміть склянку, зверху також змастіть майонезом. Посипте гранатовими зернами.
Відваріть куряче філе, картоплю, моркву і яйця. Картоплю, моркву і яйця натріть на крупній тертці, курку подрібніть. Гранат розберіть на зерна.
Зберіть салат: у центр тарілки поставте склянку. Навколо викладіть шар картоплі, курки, моркви, солодкої кукурудзи, яєць. Кожен шар змащуйте майонезом. Акуратно вийміть склянку і прикрасьте салат зернами граната.
Відваріть буряк і яйця, натріть на крупній тертці. Ковбасу і огірки наріжте невеликими шматочками. Цибулю і горіхи подрібніть. Гранат розберіть на зерна.
Зберіть салат: у центр тарілки поставте склянку. Навколо викладіть шар ковбаси, цибулі, огірків, сиру, яєць і буряка. Кожен шар змащуйте майонезом. Акуратно вийміть склянку і прикрасьте салат зернами граната.
Почистьте рибу і наріжте її невеликими шматочками. Відваріть картоплю, моркву і буряк, натріть на крупній тертці. Цибулю подрібніть. Розберіть гранат на зерна.
Зберіть салат: на тарілку поставте склянку. Навколо викладіть шар картоплі, риби, цибулі, моркви, буряка. Кожен шар змащуйте майонезом. Зверху посипте салат зернами граната. Акуратно приберіть склянку.