Простий варіант паски для тих, хто не хоче возитися з дріжджовим тестом.
Здобна м'яка паска - обов'язкова страва до Великодня. В останні дні перед святом господині щосили працюють над святковим столом і здобою. Якщо у вас виникли складнощі зі звичним дріжджовим пасхальним тістом або не вистачає часу - скористайтеся спрощеним рецептом. Ця випічка вийде такою ж апетитною і ароматною, як і звичайні паски.
Читайте такожІталійська паска панеттоне: як приготувати повітряний святковий десерт
Борошно з'єднати з сіллю і розпушувачем. Просіяти два рази. Вмішати борошно в тісто. Родзинки залити окропом на кілька хвилин, обсушити і обваляти в борошні. Додати родзинки в тісто і перемішати. У форми для паски викласти тісто на 3/4 об'єму. Якщо форма металева, то попередньо змастити маслом. Залиште паски на 20 хвилин, щоб вони піднялися. Випікати 75 хвилин при температурі 160 градусів.
Читайте також інші рецепти: