Ці закуски з риби та морепродуктів стануть вашими улюбленими.
Любителі морепродуктів обов'язково готують рибні закуски на Новий рік 2025. Смачні закусочні страви створять ідеальну атмосферу свята. А ці рецепти стануть вашими улюбленими з будь-якого приводу.
Інгредієнти:
Яйця відваріть круто (10-12 хвилин) і остудіть. Розріжте вздовж на дві частини. Дістаньте жовтки і розімніть виделкою. Зелень помийте та дрібно наріжте. З печінки тріски злийте олію. Змішайте до однорідності печінку, жовтки, зелень, майонез. За бажанням посоліть і поперчіть. Наповніть начинкою половинки білків.
Інгредієнти:
Хліб замочіть у молоці. Філе та хліб пропустіть через м'ясорубку. Додайте у фарш яйце, сіль, спеції та вершкове масло (для соковитості). Перемішайте до однорідності та поставте в холодильник на 15 хвилин.
Мокрими руками сформуйте вироби й обваляйте в панірувальних сухарях. Розігрійте на сковорідці олію й обсмажте рибні палички з хека по 3-5 хвилин з кожного боку.
Інгредієнти:
Сьомгу наріжте тонкими скибочками, огірок - тонкими кружечками, кріп подрібніть. Лаваш змастіть половиною сирного сиру і посипте зеленню. Розкладіть порване руками листя салату. Потім вистеліть ще одним лавашем. Змастіть рештою сиру і рівномірно викладіть рибу.
Загорніть страву в щільний рулет і покладіть у холодильник на 3-4 години. Наріжте лаваш на порційні шматки.
Інгредієнти:
Оселедцеве філе розкладіть на дошці та застеліть плівкою, злегка відбийте молотком із двох боків. Плавлений сирок натріть на дрібній тертці, часник пропустіть через прес. Додайте майонез, рубаний кріп і дрібно нарізані оливки.
Викладіть філе на плівку і рівним шаром намажте начинку. Складіть оселедець навпіл і щільно загорніть. Покладіть рулет з оселедця в холодильник на 2 години та наріжте порційними шматками.