Меню на 14 лютого покаже вашу любов до половинки та порадує її смачною їжею.
День святого Валентина - дуже романтичне свято, на яке з нетерпінням чекають усі кохані. Найпростіший спосіб порадувати кохану людину - приготувати вишукану страву та повечеряти разом. Ми підібрали смачні гарячі страви на День святого Валентина, що не вимагають кулінарної майстерності і обов'язково сподобаються другій половинці.
Інгредієнти:
Сосиски для рецепту вибирайте довгі. Розріжте кожну сосиску вздовж, але не до кінця. Залиште без розрізу приблизно 1 см. З двох половинок сосиски сформуйте серце і закріпіть знизу зубочисткою.
Обсмажте сосиски-серця на розігрітій з олією сковороді з одного боку. Потім переверніть на інший бік і вбийте усередину кожної сосиски по одному яйцю. Зменшіть вогонь та готуйте страву під закритою кришкою 7-8 хвилин. При подачі витягніть зубочистку і за бажанням прикрасьте яєчню кетчупом або майонезом.
Інгредієнти:
Потрібно заварити каву і додати в неї у рівних частинах всі прянощі. Нагріти напій, процідити і можна подавати каву коханій людині.
Інгредієнти:
Наріжте порціями свинячу вирізку, відбийте, посоліть і поперчіть. Залиште на 30 хвилин маринуватися. Цибулю та помідори наріжте півкільцями, картоплю - тонкими часточками, а печериці - пластинками.
У глибоку форму для запікання влийте олію та викладіть шматочки м'яса. Змастіть майонезом і покладіть цибулю. Посоліть і поперчіть. Потім викладіть картоплю, спеції, майонез, гриби, майонез, помідор і знову майонез. Посипте запіканку тертим сиром і запейкайте близько 1 години в духовці при 180 °.
Інгредієнти:
Курячі ніжки промийте, висушіть серветкою, посоліть і поперчіть за смаком. Розігрійте сковорідку з олією і покладіть гомілки. Обсмажуйте м'ясо на невеликому вогні по 20 хвилин з обох боків. Потім залийте курку водою і сликами, покладіть лавровий листок і подрібнений часник. Тушкуйте на невеликому вогні ще 15 хвилин. Готову страву прикрасьте рубаною зеленню.
Інгредієнти:
Для сирних кульок:
Для заправки:
Видалити у копченої курячої грудинки шкірку і відділити м'ясо від кістки. Хурму, листя салату і петрушку помити та просушити.
Копчене куряче філе і хурму нарізати на однакові кубики середнього розміру. Петрушку й мигдаль дрібно порубати. За бажанням мигдаль можна очистити від шкірки й обсмажити.
Листя салату порвати на довільні шматочки. Змішати в одній мисці листя салату, курку та хурму, додати сіль, чорний мелений перець й оливкову олію. Добре перемішати.
З'єднати подрібнені мигдаль і петрушку з вершковим сиром, ретельно перемішати.
На порційну тарілку викласти суміш салатного листя, курки і хурми. За допомогою двох чайних ложок сформувати з сирної маси невеликі кульки й розмістити їх поверх інших інгредієнтів на блюді. За бажанням можна трішки присипати салат свіжомеленим рожевим перцем.
Інгредієнти:
Куряче філе розріжте вздовж волокон на широкі та тонкі частини. Відбийте м'ясо молотком із двох сторін (краще робити це через плівку). Натріть моцарелу на тертці, а персики наріжте кубиком. Змішайте сир та фрукти, посоліть і поперчіть.
На край кожної відбивної викладіть по 2 ложки начинки та загорніть у щільні рулетики. Закріпіть м'ясо зубочистками або міцною ниткою, викладіть на деко з пергаментом і змажте олією. Запікайте в розігрітій до 180° духовці. Після приготування зніміть з курячих рулетиків нитки та дістаньте зубочистки.