У нього можна додавати перловку, ячну крупу, вівсяні пластівці і рис.
Розсольник - один з відносно простих у приготуванні супів, улюблених багатьма.
У цій статті ви дізнаєтеся, як зробити розсольник швидко і легко.
Щоб приготувати смачний розсольник з печінкою вам знадобиться:
Цих інгредієнтів вистачить на досить велику кількість порцій. Розглянемо, як варити розсольник.
Особливість цього супу полягає в тому, що він має безліч варіантів приготування. Вам не доведеться ламати голову над тим, яку крупу можна покласти в розсольник, тому що вибір великий.
Крім звичайної перловки, в розсольник додають ячну крупу, вівсяні пластівці і рис. Наприклад, розсольник з рисом і курячою печінкою мало кого залишить байдужим.
Як зробити розсольник кислим? Особливий смак розсольнику додають солоні огірки. Однак деякі кулінари використовують звичайний розсіл.
Якщо ви готуєте вперше, то виберіть простий рецепт розсольнику. З кожним приготуванням буде простіше, тому пізніше ви самі будете знати, яким повинен бути розсольник на смак у справжнього кулінара.