Курячий суп з вермішеллю можна готувати хоч кожен день - він ніколи не набридне.
Курячий суп з вермішеллю - ситний обід на кожен день, який наповнює енергією і надовго прибирає відчуття голоду. Навесні в такий суп можна додати більше вітамінів у вигляді свіжої зелені. А ще страва заграє новими смаками, якщо замість магазинних макаронів в ній буде домашня яєчна локшина.
Щоб бульйон був наваристим і ароматним, візьміть м'ясо курки на кістці. Воду для супу беріть бутильовану.
Інгредієнти:
Курку викласти в каструлю, залити водою водою і довести до кипіння. Щоб бульйон був прозорим, потрібно або злити перший бульйон і влити нову воду, або знімати піну з бульйону. Курку варити до готовності (40-60 хвилин).
Картоплю почистити і нарізати великим кубиком. Викласти картоплю в бульйон. Моркву натерти на тертці, ріпчасту і зелену цибулю дрібно нарізати. На сковороді розігріти соняшникову олію. Обсмажити моркву протягом хвилини, потім додати в сковороду два види цибулі. Смажити все разом до готовності (близько 5 хвилин).
Через 10 хвилин після додавання картоплі викласти в суп вермішель, лавровий лист і овочеву зажарку. Варити ще 10 хвилин. Яйце збити виделкою. Коли вермішель буде готова, додати в каструлю нарізаний кріп. Потім повільно влити в бульйон яйце, одночасно розмішуючи суп.
Варити страву ще кілька хвилин і вимкнути вогонь. Витягнути лавровий лист. За бажанням додати в суп улюблені спеції.