Лікар назвала найнебезпечніший маринад для шашлику

Дієтолог пояснила, чому не можна залишати маринуватися м'ясо на добу.

Лікарі не радять маринувати шашлики за добу до приготування. Крім того, наголосили вони, забудьте про кефір і майонез.

Про це розповіла лікар-дієтолог, голова Наукової ради Асоціації дієтологів України Олександра Кириленко, повідомляє "Обозреватель".

Читайте такожВеликдень-2021: у скільки обійдеться святковий кошик і травневі шашлики"Найбільш неправильний маринад - це кефір або інші кисломолочні продукти", - зазначила дієтолог.

Вона пояснила, чому не можна залишати маринуватися м'ясо на добу: всі повноцінні білки й залізо втрачають свою структуру і корисні властивості, і ви отримаєте некорисний продукт.

Вас також можуть зацікавити новини: