Закатайте хоча б кілька штук за цим рецептом - не прогадаєте.
Кабачки на зиму консервують кільцями, іноді шматочками - на зразок ананаса, маринують із перцем, часником, травами. І ще з цього овоча виходять чудові салати. Розповідаємо, як смачно приготувати на зиму консервовані кабачки.
Інгредієнти:
Овочі - краще брати дуже стиглі, які вже добре чистяться - почистити від шкірки, вийняти все насіння, а м'якоть нарізати півкільцями. Солодкий, гострий перець і часник пропустити через м'ясорубку.
З'єднати всі інгредієнти і варити 50 хвилин, потім розкласти по стерилізованих банках і закатати. Можна перед закатуванням простерилізувати їх протягом 7-8 хвилин - для надійності.
Раніше ми розповідали, як стерилізувати банки окропом - ви могли такого не знати.