Ці пироги вимагають мінімуму зусиль і інгредієнтів.
У воєнний час спостерігається дефіцит харчових продуктів, та й сил на складні багатокомпонентні страви в українців немає. УНІАН зібрав рецепти дуже ситних пирогів для всієї родини, які готуються з доступних в будь-якому магазині продуктів.
Куряче філе відварити до готовності і дрібно нарізати. Збити яйця з сіллю і молоком, додати борошно, розпушувач і приправу за смаком. У тісто викласти шматочки курки і тертий сир. Добре перемішати масу. Вилити у форму для випічки. Випікати пиріг 40 хвилин при температурі 200 градусів.
Буженину нарізати тонкими скибочками, сир натерти на тертці. Збити яйця з молоком і сіллю. Всипати борошно, додати розпушувач і м'яке вершкове масло. Перемішати тісто до консистенції густої сметани. У форму для випічки вилити половину тіста, викласти шар буженини і сиру. Потім залити другою половиною тіста. Випікати 40-50 хвилин при 180 градусах.
Яйця збити міксером з цукром до білої піни. Якщо яблука солодкі, то можна взяти менше цукру. Додати до яєць борошно і розпушувач, замісити тісто. Яблука розрізати на скибочки, вирізати серцевину. Форму для випічки змастити маслом і посипати сухарями. На дно викласти яблука і залити тісто. Випікати 40 хвилин при 180 градусах.