Рибні котлети з консерви вигідно урізноманітнюють меню сім'ї. Рецепти на будь-який смак - читайте на УНІАН.
Рибні котлети з консерви це одна з несподіваних, але таких простих страв, які можуть здивувати ваших домашніх. Рибні консерви можна поєднувати з величезною кількістю інгредієнтів, щоб кожен раз виходило нове блюдо.
На 10 котлет нам знадобиться:
Відкриваємо консерви і зливаємо рідину. Прибираємо з риби кісточки і розминаємо її виделкою. Хліб потрібно натерти на тертці, а цибулю дрібно порізати. Рибу, хліб і цибулю змішуємо разом. Туди додаємо злегка збите яйце і спеції. Намагайтеся не пересолити - консерви зазвичай солоні.
Якщо отримана маса буде сухуватою, можна додати трохи води. Котлети формуємо мокрими руками, обвалюють їх у борошні або паніровці. Смажимо котлети на середньому вогні без кришки до золотистого кольору. Смачніше подавати їх ще гарячими.
Рибні котлети з консерви і картоплі здивують навіть найвитонченішого гурмана.
З картоплі робимо пюре і охолоджуємо. Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо до золотистого. Консерви розминаємо виделкою. Змішуємо: 2 яйця, картопля, цибуля і рибу. Інші 2 яйця відварюємо. Натираємо їх і сир на тертці, додаємо вершкове масло і перемішуємо нашу начинку.
Формуємо з картопляно-рибної маси плоскі коржі, вкладаємо туди яєчний фарш і закриваємо нашу котлету. За бажанням їх можна змастити яйцем і обваляти в паніровці (або відразу в сухарях).
Котлети можна посмажити на сковороді або ж запекти в духовці при 200 градусах до рум'яності - близько 25-30 хвилин.
Рис відваріть до готовності. З консерви злийте масло. Поки рис остигає, потрібно розім'яти рибу виделкою. Перемішуємо в одній мисці рис, консерви і яйце. Додаємо спеції. Котлети формуємо, змочуючи руки в холодній воді. Обсмажуємо котлети до рум'яності на середньому вогні.