Приготувати кожен із цих салатів зможе будь-яка господиня.
Дієтологи навперебій розповідають, чим корисна печінка тріски - за їхніми словами, популярний продукт багатий жирними кислотами Омега-3, вітамінами А і D. Такий чудовий склад перетворює звичайну консерву буквально на священний грааль. Вживати її можна і в чистому вигляді, але краще приготувати салат із печінкою тріски - класичний або який-небудь незвичайний.
Простий і смачний салат готується всього 15 хвилин разом із часом, витраченим на варіння яєць.
Інгредієнти:
Вам потрібно спочатку відварити яйця круто, остудити їх і почистити від шкаралупи. Далі нарізати дрібним кубиком і перекласти в салатницю. Відкрити консерву, дістати половину вмісту банки, додати до яєць. Також дрібно нарізати ріпчасту цибулю, нашаткувати зелену цибулю та петрушку, перекласти в ту саму ємність до решти інгредієнтів. Перемішати, заправити олією з-під консерви або взагалі обійтися без заправки. Вуаля - шалений салат із печінки тріски готовий.
Цей рецепт подобається дуже багатьом, навіть існує думка, начебто він найвдаліший з усіх наявних, у складі яких є печінка тріски.
Інгредієнти:
Такий салат із печінкою тріски готується теж швидко, але його необхідно просочувати в холодильнику - на це йде мінімум 2 години. Для приготування салату відваріть яйця, остудіть їх і відкладіть убік. Відкрийте банку консерви, розімніть її виделкою. На крупній тертці натріть моркву, викладіть на плоску тарілку шаром. Зверху розмістіть терті варені яйця. Далі - подрібнену ріпчасту цибулю упереміш із печінкою тріски. Наприкінці вам залишиться тільки посипати салат тертим сиром і змастити майонезом.
Ще одна варіація салату, у складі якого будуть присутні свіжі та мариновані огірки. Саме таке поєднання додасть певної пікантності страві.
Інгредієнти:
Салати з печінкою тріски, як бачите, можуть складатися з абсолютно різного набору інгредієнтів, але кукурудза у складі точно доповнить вдалий рецепт.
Інгредієнти:
Ріпчасту цибулю почистити від лушпиння, нарізати дрібними кубиками. Свіжий огірок можна позбавити шкірки, а можна залишити як є і також подрібнити. Печінку тріски викласти з банки на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію, а потім розім'яти рибу виделкою. Відварені яйця та твердий сир натерти на тертці. З'єднати всі продукти в одній салатниці, додати кукурудзу. Посолити, поперчити, заправити майонезом і перемішати. Зверху посипати салат нарізаною зеленою цибулею.