За допомогою тільки одного продукту можна перетворити улюблений салат на витвір мистецтва.
Салат "Олів'є" - мастхев для новорічного столу. Кожна господиня готує його по-своєму - з куркою, з ковбасою, навіть з копченостями. Однак мало хто знає, що замінивши один продукт, можна повністю перевернути рецепт і зробити салат набагато смачніше. Швидше записуйте цей дивовижний рецепт "Олів'є".
Як готувати курячий "Олів'є" - інгредієнти:
Картоплю, яйця і моркву відварити в киплячій підсоленій воді до готовності, остудити і почистити. Нарізати кубиком, висипати в глибоку миску, додати подрібнену цибулю і перемішати. Огірки свіжі і мариновані нарізати кубиком, викласти до решти інгредієнтів. Курячу грудку відварити, подрібнити, висипати в миску, злити рідину з горошка, його теж додати до продуктів. Перед подачею посолити, поперчити, заправити майонезом. Можна прикрасити петрушкою або кропом.
Як готувати ковбасний "Олів'є" - інгредієнти:
Картоплю, моркву і яйця відварити, остудити почистити. Нарізати дрібними кубиками і висипати в миску. Туди ж додати подрібнені солоні огірки і зелену цибулю. Нарізати варену ковбасу, злити з горошка рідину. Обидва продукти перемістити до решти, перемішати. Посолити, поперчити, заправити майонезом і подавати до столу.
Як готувати яловичий "Олів'є" - інгредієнти:
Яловичину викласти в підсолену воду, варити 1.5 години до готовності і м'якості. Остудити, нарізати кубиком. Картоплю, моркву і яйця відварити, остудити почистити і теж подрібнити. З'єднати всі інгредієнти в одній мисці. Злити з горошка рідину, висипати його в ту ж ємність. Подрібнити цибулю і огірки, додати до решти продуктів. Посолити салат, заправити майонезом і подавати до столу.