Цей швидкий і соковитий салат готується елементарно.
Створена корейцями під час депортації в 1930-х роках нехитра закуска, що стала заміною звичного страви кімчі, неабияк прижилася в колишніх радянських країнах. І у нас багато хто сьогодні не уявляє життя без ароматної і пікантної моркви по-корейськи. Однак далеко не всі знають, що приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах дуже просто. Про те, як приготувати моркву по-корейськи трьома способами, розповість УНІАН.
А раніше ми розповідали, як готується та сама капуста по-корейськи.
Інгредієнт:
У великій мисці змішайте всі ароматні інгредієнти (рисовий оцет, цукор, кунжутну олію, соєвий соус, часник і сіль) разом. Перемішайте до розчинення цукру і солі. Додайте в цю суміш нарізану соломкою моркву, перемішайте. Накривайте плівкою або тарілкою і відправляйте принамйні на 30 хвилин в холодильник. Коли морква замаринується, додайте кунжут.
Інгредієнт:
У великій мисці змішайте олію, рисовий оцет, цукор, соєвий соус, часник, імбир і сіль, поки цукор не розчиниться. Додайте нарізану соломкою моркву в миску і добре перемішайте, щоб покрити її маринадом.
Накрийте миску з салатом поліетиленовою плівкою і залиште в холодильнику принаймні на 2-8 годин, періодично помішуючи.
Щойно морква маринується, можна посипати підсмаженим насінням кунжуту і подавати.
Приготувати таке просте блюдо як морква по-корейськи з приправою з магазину, де вже зібрані всі необхідні спеції, сіль і цукор, стає ще простіше. Зазвичай на упаковках з приправою вже розміщений рецепт з ідеальними пропорціями, але якщо його там немає, дійте наступним чином і не прогадаєте:
Ретельно перемішавши, відправте майбутній салатик в холодне місце на 12 годин, а після - насолоджуйтеся.