Цей сезонний овоч присутній у багатьох літніх салатах.
Яскрава хрустка редиска є одним з головних сезонних овочів літа. Часто цей овоч їдять в прикуску зі стравами, адже редиска смачна сама по собі. Однак літні салати з цим продуктом стануть набагато смачніше. Найчастіше редиску в салаті поєднують із зеленню, зеленою цибулею, шпинатом, яйцями, помідорами, огірками. Щоб страва була легкою і низькокалорійною, замість майонезу салат нерідко заправляють сметаною або кефіром.
Яйця відварити круто і остудити. Овочі та зелень ретельно промити. Редиску нарізати кружечками, огірок - кубиком, кріп і часник дрібно порубати. Шпинат крупно порубати. Яйця очистити і нарізати кубиком. Всі інгредієнти перемішати і заправити сметаною або майонезом. Солити тільки перед подачею.
Редиску і зелень промити, обсушити серветками. Редиску нарізати кружечками, листя салату крупно порубати, авокадо очистити і нарізати великими скибочками. Змішати редиску, салат, рукколу, авокадо, заправити сметаною і посолити.
Соус:
Варену картоплю очистити від шкірки, редис і зелень помити, очистити від коренів. Картоплю порізати тонкими скибочками, редис - кружечками, пекінську капусту крупно порубати, зелень дрібно порізати. З'єднати інгредієнти для соусу і заправити салат.
Читайте також інші рецепти: