Смачна запіканка з м’ясного фаршу готується доволі просто, виглядає завжди ефектно.
М’ясна запіканка – це дуже смачна страва, яка буде доречною як у повсякденному меню, так і на святковому столі.
Готується така страва дуже просто, а виглядає завжди ефектно. Відомий шеф-кухар, кулінарний експерт Євген Клопотенко на своєму сайті поділився рецептом приготування м’ясної запіканки з яйцем та сиром.
Інгредієнти:
Насамперед слід розігріти духовку до 180°C. Цибулю дрібно порубати та змішати з фаршем. Додати в нього панірувальні сухарі, 1 яйце, сіль, перець і добре перемішати. Викласти фарш у змащену маслом форму прямокутної форми й рівномірно розподіліть по дну і стінках.
Читайте такожСмачний солоний оселедець: як приготувати апетитну рибку вдома
На бекон додати йогурт і теж рівномірно розподілити його формою. Зверху викласти шматочки порізаного сиру моцарела.
Потім акуратно розбити у поглиблення 4 яйця, щоб вони рівномірно розтеклися по формі, додати дрібку солі, трохи тертого сиру. Відправляємо випікати у духовці впродовж 60 хвилин.
М’ясній запіканці слід дати трохи охолонути в формі, потім акуратно дістати її та порізати на шматочки товщиною 2 сантиметри.