Домашня піца - це те блюдо, яке об'єднує людей по всьому світу.
Люди розрізняються за віком, рівнем доходів, світоглядом і віросповіданням. Але нас об'єднує одна річ: майже всі люди люблять їсти піцу. Цю всесвітньо відому страву можна приготувати вдома з доступних в холодильнику продуктів. Ділимося рецептом неймовірно ніжного і тонкого тіста, яке не рветься і не підгорає.
У склянку з теплою водою всипати цукор і дріжджі, перемішати до розчинення. Окремо в мисці змішати борошно, яйце, сіль і олію. Воду з дріжджами влити в борошно і перемішати до однорідності. Замісити м'яке і злегка липке тісто. За необхідності можна додати більше борошна.
Тісто залишити на 20 хвилин, після чого сформувати кульки і тонко розкачати коржі. Змастити коржі томатним соусом і викласти улюблену начинку. Викласти на змащене олією деко і випікати 20 хвилин при 180 градусах.
Борошно краще брати з твердих сортів пшениці. Просіяти борошно в миску кілька разів. Окремо збити яйця з сіллю і водою. У борошно влити яєчну суміш і олію. Вимісити тісто до однорідності. Вимішувати тісто приблизно 5 хвилин. Після цього можна приступати до приготування піци.
Зазвичай піцу змащують кетчупом або іншим томатним соусом, а далі все залежить від вашої фантазії і наповнення холодильника. На піцу можна покласти будь-яку начинку. Перераховуємо кілька смачних поєднань: