Відомий рецепт макаронів з фаршем з'явився в СРСР.
Соковиті і ситні макарони по-флотськи - це добре відома в пострадянських країнах страва. Раніше для її приготування використовували недороге м'ясо і найдоступніші сорти макаронів. Якщо вам не дуже подобається класичний рецепт - експериментуйте з видами м'яса і соусами.
М'ясо зварити до готовності, посолити в кінці. Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на сковороді з маслом. Варене м'ясо пропустити через м'ясорубку і змішати зі смаженою цибулею. Макарони зварити до готовності в підсоленій воді. Злити воду і перемішати макарони з фаршем і приправами. Пересипати страву в сковороду, влити 50 мл бульйону після варіння м'яса і тушкувати кілька хвилин.
Читайте такожЯк маринувати опеньки-3 простих рецепта розкішної закуски
Макарони відварити до напівготовності в солоній воді. Викласти в сковороду до фаршу. Влити склянку води і тушкувати все разом під закритою кришкою 10 хвилин.
Читайте також інші рецепти: