Спробуйте приготувати цей маловідомий рецепт відбивних.
Курячі відбивні - проста страва, яку можна готувати щодня. Процес приготування нескладний, але не завжди виходить з першого разу: м'ясо може пересушитися, а кляр - підгоріти.
Ми знаємо, як зробити курячі відбивні в паніровці, яка буде ідеальною. Соковите м'ясо в повітряній оболонці сподобається абсолютно всім. Цей рецепт мало кому відомий, тому діліться з рідними.
Щоб страва була смачною, м'ясо обов'язково має бути свіжим, а яйця - просто з холодильника.
Вам знадобляться продукти:
М'ясо наріжте тонкими шматками, накрийте плівкою і відбийте з двох боків. Посипте сіллю та приправою і залиште маринуватися на 1 годину (якщо є час).
Добре охолоджені яйця розділити на білок і жовток. Жовтки змішати з молоком і дрібкою солі за допомогою виделки. А білки збити міксером або віночком до м'якої та пишної піни (приблизно 3-4 хвилини).
Розігрійте сковороду з ложкою олії. М'ясо спочатку занурте в жовток, потім обваляйте в борошні і нарешті опустіть у збитий білок. Готуйте курячі відбивні на пательні по 4-5 хвилин з кожного боку на невеликому вогні. Подавайте з улюбленим соусом або гарніром.
З таким потрійним кляром м'ясо всередині виходить соковитим і м'яким, а білкове покриття ніжно його обволікає.
За цим рецептом можна готувати не тільки курячі відбивні в клярі, а й свинячі або яловичі. Але після смаження їх потрібно додатково протушкувати під кришкою. А ще таке панірування підходить для білої риби.