Розповідаємо, як можна цікаво приготувати кабачки з соусом і паніруванням.
Влітку починається сезон смажених кабачків, свіжих салатів і всіх видів рагу. Сьогодні розберемося, як смачно посмажити кабачки на сковороді різними способами.
Для початку розглянемо, як посмажити кабачки на сковороді найпростішим способом. Для нього потрібно взяти:
Кабачки нарізаємо на кружальця, завтовшки по півсантиметра. На оливковій олії злегка обсмажуємо подрібнений часник, а потім зверху викладаємо шар кабачків. Приправляємо їх спеціями і готуємо з двох боків до золотистого кольору.
Зазвичай для цієї страви кабачки обсмажують, а видавлений часник використовують для змащування. Цей варіант усім знайомий, а тому розглянемо цікавіший спосіб. Для нього беремо:
Кабачок нарізаємо, підсолюємо й обвалюємо в борошні. Потім треба розігріти олію на пательні та посмажити кабачки на середньому вогні до рум'яності.
У цей час подрібнюємо часник, змішуємо його з майонезом. За бажанням можна додати якісь спеції, свіжу зелень.
Кружечки кабачка, коли вони охолонуть, змащуємо соусом і подаємо.
Це дуже смачна страва, яка чудово підійде любителям сиру. Для приготування потрібно взяти:
Готуємо продукти: кабачки нарізаємо, сир натираємо на дрібній тертці та змішуємо з паніровкою, а яйця збиваємо.
Переходимо до готування. Кружечки вмочуємо в борошно, занурюємо в яєчну рідину, а потім - у панірування. Обсмажуємо по півтори хвилини до рум'яності.
Ці три способи, як посмажити кабачки кружечками, допоможуть урізноманітнити своє літнє меню, а також потішити себе і своїх близьких.