"Я теж у трусах виходжу на зміну": за медсестру в прозорому захисному костюмі заступилися лікарі

За зовнішній вигляд дівчині зробили зауваження.

Лікарі тульської російської обласної клінічної лікарні заступилися за медсестру, чиє фото в купальнику під прозорим захисним костюмом розійшлося в інтернеті.

Читайте такожРосіянин заліз у чужу квартиру і прожив там рік Як пише «Сноб», колеги пояснили такий зовнішній вигляд дівчини нестачею в медустанові спецодягу.

«Ви працювали в цих костюмах? У них дуже жарко. Я особисто теж в трусах тільки виходжу на зміну. А пацієнтам робити нічого, ось вони і фотографують: то білизна у них брудне, годують їх погано, то ми в нижній білизні. Так раділи б, що фігуриста дівчина до вас зайшла в такому вигляді! Частіше так одягаються, звичайно, чоловіки», — сказав один із співробітників лікарні на ім'я Павло.

Медпрацівник пояснив, що за правилами захисний костюм одягають на одноразову або бавовняну піжаму. За зміну під час перерв потрібно змінити чотири-п'ять таких комплектів. Ношені комплекти утилізують, за винятком бавовняного одягу – її можна випрати і відпрасувати.

«Розрахунки в зміні на один поверх: дев'ять чоловік – це 36-54 піжами. Дев'ять поверхів. Плюс ще три поверхи першого госпіталю. 360-522 піжами на добу на всю лікарню, не рахуючи лабораторію. Як мінімум добу їх будуть прати, тобто на наступний день потрібно ще стільки ж піжам», – вважає він.

Також Павло зазначив, що медикам не подобається ходити в прозорих костюмах, але інших у них немає: «А у деяких і таких немає. А якби панове журналісти знайшли б нам піжам, то ми б їх із задоволенням взяли».

Раніше УНІАН писав як в Росії медсестра одягла прозорий захисний костюм бікіні і була покарана.