Росіянин замкнув у будинку дружину після її рішення розлучитися: на момент порятунку вона важила 35 кілограмів (відео)

Жінці вдалося попросити про допомогу тільки за місяць від початку знущань. Вона написала смс сестрі.

Житель російської Самарської області морив голодом свою сім'ю, бив і тримав під замком дружину.

За словами жінки, все почалося з того, що чоловік Ольги Олексій втратив роботу і почав випивати, підіймати руку на неї та дітей, пише «Комсомольська правда».

Дружина повідомила, що хоче розлучення. На таку пропозицію чоловік відреагував дуже бурхливо - відібрав мобільний телефон, всі гроші і банківські карти. А на кухні заборонив з'являтися.

За словами сестри постраждалої, іноді діти втікали до бабусі, щоб поїсти у неї. Кілька разів їм вдавалося пронести мамі локшину швидкого приготування, поки батько не бачив.

Читайте такожТіло викинув у яр: росіянин у день весілля до смерті забив наречену

При цьому тато сам їсти не забував, ні в чому собі не відмовляв і навіть друзів в гості кликав. В цей час в будинку смачно пахло пельменями, сосисками, а він закривався на кухні і їв, — переповіла слова дітей сестра Ольги.

Жінці вдалося попросити про допомогу тільки за місяць від початку знущань. Вона написала смс сестрі. Саме та зі своїм чоловіком і подругою змогла відбити жінку.

У лікарні Ользі діагностували виснаження першого ступеня. Її вага була 35 кг. Проведені експертизи показали у неї побої та закритий перелом ребра.

Сестра потерпілої стверджує, що слідчий почав умовляти Ольгу помиритися чоловіком, бо "справа ні до чого не приведе". Зараз подружжя офіційно розлучилося, а Ольга разом з дітьми переїхала на зйомну квартиру в Самарі. У рідному селі почалося цькування матері жінки. Їх звинувачують у тому, що ті затіяли всю історію через гроші.

Як повідомляє видання, в поліції селища порушили кримінальну справу за «умисне заподіяння середньої тяжкості шкоди здоров'ю».

Вас також можуть зацікавити інші новини "руського міра":