Благодійні фонди доставили до Миколаєва понад 22 тонни питної води

До прифронтового Миколаєва, мешканці якого вже третій тиждень потерпають від відсутності централізованого водопостачання, доставлено 22 тони бутильованої питної води.

Про це розповів депутат Верховної Ради з групи "Партія "За майбутнє" Іван Чайківський.

Це стало можливим завдяки злагодженій роботі благодійних фондів з різних регіонів України – "Тільки разом" Ігоря Палиці (Волинь), "Покрова" Івана Чайківського (Тернопільщина) та "Придунав’є" Анатолія Урбанського (Одещина), а також за посередництва народного депутата з Миколаївщини Олександра Гайду.

"Наша команда на Тернопільщині з перших днів російського вторгнення прийняла для себе рішення допомагати не лише тим, чим можемо, але і там, де цього найбільше потребують. Коли вся Україна допомагала Миколаєву добути воду, ми включилися також, і 22 тони питної води було доставлено миколаївцям за посередництва колег-депутатів Анатолія Урбанського та Олександра Гайду. Така співпраця та взаємодія дозволяє нам всім бути в потрібний час в потрібному місці", - зазначив Іван Чайківський.

За його словами, логістику, пальне та організаційні витрати забезпечив благодійний Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом", який за два місяці відправив постраждалим регіонам 40 фур з 800 тоннами гуманітарної допомоги та закупив техніку та амуніцію для військових на понад 12 млн гривень.