Держава поставила крапку в історії з рейдерським захопленням підприємства на Черкащині

Актуально

Голова Черкаської ОВА повідомив, що розслідування справи триває.

Комісія при Міністерстви юстиції розібралось із ситуацією зі спробою рейдерського захоплення ТОВ "Красногірський олійний завод" та прийняло рішення щодо вилучення з реєстру запису про перереєстрацію підприємства. Про це повідомив Голова Черкаської ОВА Ігор Табурець у своєму телеграм каналі.

"Як і обіцяв, тримаю на контролі ситуацію довкола "Красногірського олійного заводу". Сьогодні це питання було розглянуто на комісії Міністерства юстиції України. Маємо рішення про скасування реєстраційних дій "нових власників". Деталі згодом. Справа рухається в законному руслі, як і має бути. Істина буде встановлена", - написав він.

Також Голова ОВА повідомив, що розслідування справи триває. Воно перебуває на контролі у Прокуратурі. Сам же Ігор Табурець і надалі слідкуватиме за дотриманням законності.

Свого часу, власниця ТОВ "Красногірський олійний завод" Ольга Полозова високо оцінила увагу та допомогу збоку керівництв області у справі зі спробою рейдерського захоплення підприємства: "При мені Ігор Іванович вже почав давати розпорядження, я зрозуміла, що він справді "вникає" у ситуацію. Більше того в мене з’явилося відчуття, що людина нам допоможе".

ТОВ "Красногірське" належить родині бізнесмена Віктора Полозова. Перші повідомлення про спроби рейдерського захоплення сільгосппідприємства у с. Антипівка, що на Черкащині, почали надходити 17 березня поточного року.