"Наші в світі" - найбільші Telegram-канали для українців за кордоном

Реклама

З початку повномасштабної війни телеграм для українців став чи не основним джерелом інформації. Що логічно, адже новини там зʼявляються швидко, а читати їх можна з будь-якої точки світу. Зараз український ринок пропонує тисячі різних новинних каналів. В дефіциті хіба що закордонні новинні канали, які публікуються українською. Інформацію про виплати, обслуговування, роботу, навіть - розваги знайти в телеграм не так уже й легко.

На сьогодні найбільшими телеграм-каналами для українців за кордоном є мережа "Наші в світі". Вони орієнтовані на наших людей, які живуть в: 

Польщі - https://t.me/+a8ksbnf8R-5kODJi

Німеччині - https://t.me/+-s-2iqFCsQE2ZTIy

Чехії - https://t.me/+-VsiUXiz3OVjMWMy

Італії - https://t.me/+ujqpWOmeGVljYTI6

Великобританії - https://t.me/+eq2RRKFJfO5hOGVi

Франції - https://t.me/+iYOlVMsjIq1mYjUy

США - https://t.me/+9tktbQuXN14yOTAy

Канаді - https://t.me/+pvVmZEnyPdYwMjc6

Іспанії - https://t.me/+HkUa-f8wfHE4ZTUy

Румунії - https://t.me/+ESFlItOP7QE0Nzky

Словаччині - https://t.me/+Byga8dEzkRdhZDky

Болгарії - https://t.me/+ed-GNIIVzhwzMjAy

Португалії - https://t.me/+-Tj7VcOZQMkwZDQy

Дубай - https://t.me/+ZHVSRxlZQEI5NzE6

Молдові - https://t.me/+q-STojYUWj9kYmNi

Угорщині - https://t.me/+YzGyi5I818g1NzQy

Також є два канали, в яких публікують новини Європи та світу:

Наші у світі - https://t.me/+7EIFbl8UlhszZWIy

Наші в Європі - https://t.me/+dpnr5vNMM91lNWMy

Загальна кількість підписників на цих каналах - понад 500 тисяч. Щодня їх читають більше ніж 100 000 людей.

Про ефективність реклами на каналах сітки "Наші в світі" можна говорити з огляду на постійних партнерів, серед яких: "Розетка", "Нова пошта", "Lifecell", "Bolt", "Радіо Свобода", "WhiteBIT", "GO IT" та сотні інших рекламодавців.

Зацікавленість та увагу на каналах тримають і чати для українців. Там вони можуть спілкуватись між собою, обговорюючи питання, які турбують кожного українця за кордоном. Діляться досвідом, говорять на соціальні теми, допомагають одне одному. 

На каналах працюють професійні журналісти. Окрім того, публікують усі найцікавіші новини: від міжнародної політики до внутрішніх новин, соціальних тем та культурних новин країн. Такого насиченого інформаційного контенту з-за кордону немає в жодному з телеграм-каналів в цьому сегменті.

Сітка каналів "Наші в світі" займає ТОП 1 на ринку телеграм серед каналів з аудиторією українців в Європі. Канал рекламує різні ніші в бізнесі та проєкти українців за кордоном. 557 задоволених клієнтів. Більше інформації для рекламодавців тут: https://bit.ly/3TSXTAP