Завгосп Нацполіції відкрив елітний клуб відпочинку "на сімейні заощадження" - ЗМІ (відео)

Через деякий час Наумов-старший все ж таки визнав, що цим проектом займається його син Микола.

Син начальника Департаменту управління майном Нацполіції Івана Наумова став власником фірми, яка 29 липня 2020 року відкрила елітний комплекс відпочинку NAVY під Києвом.

Про це йдеться у сюжеті Bihus.Info.

Бізнес-проект, за словами поліцейського, фінансувався з сімейних заощаджень, однак жодних витрат на нього чиновник не задекларував. За даними журналістів, чиновник постійно відвідував комплекс NAVY напередодні його відкриття 29 липня 2020 року. Зокрема, він їздив туди і у робочий час. Проте журналістам сказав, що «ніякого відношення до цього не має».

Читайте також"Свобода, нове елітне житло і машини": журналісти дізналися, як живе пійманий на великому хабарі екс-прокурор

Наступного дня Наумов-старший все ж таки визнав, що цим проектом займається його син Микола, який нібито отримав гроші з сімейного бюджету.

«Із сімейних заощаджень було виділено сину допомогу для запуску і старту роботи комплексу», - зазначив чиновник.

За даними держреєстру юросіб, син чиновника вніс у статутний капітал нової компанії-орендаря комплексу (ТОВ «Радіус 88») два мільйони гривень. Разом з тим станом на кінець 2019-го Наумов задекларував сукупних сімейних заощаджень трохи більше половини від цієї суми (1,3 мільйона).

І надалі декларацію про суттєві зміни в майновому стані, в якій були б відображені видатки на цей проект, не подавав. Це саме по собі може свідчити про корупційне правопорушення.