Лікар Комаровський відповів, чим Україна "образила" Путіна

Росію він порівняв зі "скаженим собакою".

Відомий український доктор Євген Комаровський, який раніше поставив діагноз Володимиру Путіну, розповів, чим Україна колись "образила" диктатора. За його словами, найбільшою "образою" для Путіна і його оточення стала перемога Помаранчевої революції в 2004 році.

Про це він сказав "Апострофу".

Комаровський стверджує: вже тоді стало зрозуміло, що "велика війна" рано чи пізно почнеться.

"Саме тому в публічному просторі я весь час намагався просувати наративи про те, що не треба дражнити скаженого собаку. А треба звертати увагу і вирішувати внутрішні проблеми, щоб ми були готові до моменту, коли ця скажена собака почне кусатися", - розповів він.

При цьому, стверджує лікар, існування незалежної України не становить загрози для РФ.

"Але для тієї Росії, яку ми бачимо зараз, для Росії імперської, садистської, наклепницької, терористичної - поза всяким сумнівом, загроза. Ми приклад того, як люди можуть жити абсолютно за іншими законами, зі осудною владою, зі свободою слова, з відкритістю до всієї світової спільноти. Для такої Росії, звичайно, це загроза. А для Росії адекватної, доброї... Хоча вже важко собі уявити, що така Росія буває", - уточнив він.

Зазначимо, раніше в українській розвідці заявляли, що Путін морально і фізично хворий. Крім цього у нього, ймовірно, спостерігаються ознаки шизофренії.