Журналісти дізналися, як люди Януковича хочуть збагатитися за рахунок Олександрівського кінного заводу на Луганщині

Новоолександрівськийкінний завод на Луганщині. Він належить ДП "Конярство України". Останніми роками почався занепад. Коні голодні та виснажені. А урожай гнив прямо на полях.

Віктор Янукович повертається до України, але не власною персоною, а через своїх людей. Смотрящі Віктора Федоровича в прямому сенсі на коні. І вони галопом повертають старі схеми в державні підприємства – як ось конярство України, яке володіє угіддями на мільярди по всій країні. Тож кого поставлять, аби ці мільярди приборкав, і хто покриває цю посаду вже в новій зеленій команді.  

Про це йдеться у сюжеті "Грошей". Породисті коні і тисячі гектарів родючих земель - це  

Новоолександрівськийкінний завод на Луганщині. Він належить ДП "Конярство України". Останніми роками почався занепад. Коні голодні та виснажені. А урожай гнив прямо на полях. Місцеві працівники кажуть, що занепадати почав завод коли прийшов новий інвестор - приватний кінний клуб "Міленіум", який належить Костянтину Згарі. Його називали конюхом Януковича.

В 2020 році головою ДЦ "Конярство України" призначили Евгена Веретюка. Подейкують, що Веретюк та Згара в одній команді. Кажуть, що його поставили, щоб відновити тіньові схеми Згари.