МАУП — №1 в рейтингу Scopus серед приватних ВНЗ

НК

Міжрегіональну Академію управління персоналом визнано найкращим закладом вищої освіти серед всіх українських недержавних університетів.

Міжрегіональну Академію управління персоналом визнано найкращим закладом вищої освіти серед всіх українських недержавних університетів, за оцінкою освітнього рейтингу SCOPUS.

Високий професіоналізм викладацького складу та науково-технічна база Академії дозволяють МАУП вже котрий рік займати лідируючі позиції в рейтингу SCOPUS, згідно з яким МАУП знову посів перше місце серед приватних ЗВО України у 2023 році.

База даних SCOPUS постійно індексує понад 20 тисяч наукових видань з технічних, медичних та гуманітарних наук. До цієї бази також потрапляють публікації наукових журналів, матеріали конференцій та книжкових видань. У рейтинговій таблиці українські ЗВО ранговані за індексом Гірша – кількісним показником, що базується на кількості наукових публікацій та кількості їх цитувань.

Вихованці МАУП отримують високий рівень знань і необхідні умови для успішного початку своєї професійної кар'єри, а випускники Академії високо цінуються роботодавцями.

Наводимо кілька поважних причин вибрати саме Міжрегіональну Академію управління персоналом для здобуття вищої освіти.

● Якість освіти, яку цінують знаменитості.

Серед випускників МАУП — політики Володимир Гройсман та Ельбрус Тедеєв, зірки спорту Василь Вірастюк, Ірина Мерлені та Жан Беленюк, відомий співак Дмитро Монатік. Хотіли б отримати освіту на рівні, який оцінили і вони? Тоді вам — до МАУП.

● Найбільший недержавний економіко-гуманітарний заклад вищої освіти в Україні.

Ми навчаємо студентів із 39 країн світу за 22 спеціальностями та 115 спеціалізаціями! Вибір інтересів для абітурієнтів величезний: IT та інтернет-маркетинг, політологія, психологія чи право, перспективні інші напрямки.

● Вступайте онлайн, навчайтеся за зручною для себе формою.

Навчання в Академії проводиться за денною, денно-заочною, заочною та дистанційною формами. Заочна та дистанційна форми навчання — відмінна можливість поєднувати освіту з роботою і особистими справами.

Крім того, в МАУП успішно реалізовано можливість вступу онлайн. Ставайте студентом, не витрачаючи часу на дорогу і черги, уникаючи будь-якого стовпотворіння, з будь-якого міста України. Детальніше за посиланням.

● Денно-дистанційна форма навчання

Дві екзаменаційно-залікові сесії на рік плюс дистанційні заняття по два дні на тиждень в міжсесійний період — це інноваційна форма навчання від МАУП, що дозволяє поєднувати здобуття освіти з роботою, волонтерством чи особистим життям. Гнучкий і зручний варіант, щоб планувати своє майбутнє та ще й отримати відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації. Детальніше за посиланням.

● Вища освіта доступна і без ЗНО/НМТ також.

МАУП прагне зробити вищу освіту доступною кожному, тож придивіться і до міжнародних освітніх програм, приєднатися до яких можна без сертифіката ЗНО. Більше інформації за посиланням.

● Диплом польського університету дистанційно в Україні.

Окрім цього, Академія надає унікальну можливість отримати в Україні польський диплом державного зразка. Як саме? Спільно з Вищою Школою Внутрішньої Безпеки (Лодзь, Польща) МАУП надає студентам польсько-української програми спільного навчання можливість навчатися дистанційно і отримати диплом, що визнається як в Україні, так і країнах ЄС. Детальніше про програму читайте за посиланням.

● Ми дбаємо про майбутнє наших випускників.

І для студентів, і для випускників Академія проводить "ярмарки вакансій" і курси профорієнтації, тож знайти цікаву та прибуткову роботу з дипломом державного зразка вам не складе труднощів.

Телефони приймальної комісії: 

(093) 490-490-0 (Viber, WhatsApp) 

(096) 490-490-0

Відкрийте себе в МАУП!

http://maup.com.ua/