ТСН вручила відзнаку переможцям щорічної премії «Ті, що вражають»

Днями ТСН нагородила переможців цьогорічної премії  «Ті, що вражають»Ними стали герої, які вразили користувачів мережі своїми сміливими вчинками та вражаючою силою волі. Журналісти ТСН завітали в гості до кожного з переможців з відзнакою телеканалу. Також кореспонденти зняли нові сюжети про те, як за рік змінилося життя обраних героїв.

Наприкінці минулого тижня глядачі познайомилися ближче з одеситкою Кариною Статищак, котра через ускладнення під час пологів  втратила  ногу, але не здалася і здійснила мрію та станцювала в «Танцях з зірками».  Жінка не покинула тренування й донині, танці успішно поєднує з вихованням дитини. Своїм прикладом хоче надихнути усіх, хто опинився у схожій ситуації.

Кореспондентка Інна Власова зустрілась із киянкою Оленою Пишковою, яка торік врятувала від катувань напівмертвого собаку. Попри пережиті муки та жорсткість людей, песик  залишився життєрадісним та радо грається з перехожими. Рятівниця собаки залишила чотирилапого жити у себе і дала йому ім’я – Локкі.

Цикл репортажів ТСН завершила історією про 49-річніу вчительку з Черкас Тетяну Ткаченко, яка віддала нирку сину. Нині жінка і її 25-річний син живуть повноцінним життям. Тетяна не лише стала першим донором органа у своєму місті, а й спричинила величезний поштовх у розвитку трансплантації у Черкасах. До лікарні почали звертатися люди з усієї України.

Нагадаємо,  «Ті, що вражають» – це щорічна премія ТСН, у якій традиційно нагороджують українців, які проявили стійкість, сміливість, рішучість у буремних подіях року, що минає, та стали героями сюжетів ТСН. Місія проекту – надихнути людей, підкріпити їх віру в себе та краще майбутнє нашої країни.

Серед дев'ятнадцяти номінантів 2020-го голосуванням на сайті tsn.ua було визначено сімох лідерів.  

Найбільше голосів - 31 % глядачі віддали за медиків київської 9-ї лікарні, які в пік епідемії рятували людей від коронавірусу.

30% глядачів проголосували за одеситку Карину Статищак, котра через ускладннея під час пологів  втратила  ногу, але не здалася і здійснила мрію та станцювала в «Танцях з зірками».

20 % голосів  посмертно отримав лікар з містечка Почаїв Іван Венжинович, який вберіг сотні життів, а сам помер від COVIDу у вересні минулого року.

5 % голосів глядачі віддали за волинських ченців. Під час весняного локдауна монахи Жидичинського Свято-Миколаївського монастиря організували доставку медиків на роботу.

Інші 5 % виборов Сергій з Угринова, котрий врятував друга від пожежі під час вибуху в сільському клубі напередодні Різдва минулого року.

2%  глядацьких голосів також отримали киянка Олена Пишкова, котра врятувала собаку від катувань у парку та повернула майже безнадійно слабку тварину до життя.

Ще 2% проголосували за 49-річніу вчительку з Черкас Тетяну Ткаченко, яка віддала нирку сину та стала першим донором органа у своєму місті.