Зеленський привітав морських піхотинців із професійним святом

Президент побажав воїнам та ветеранам морської піхоти ВМС ЗСУ міцного здоров’я, добробуту та нових успіхів.

Президент Володимир Зеленський привітав воїнів та ветеранів морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України з професійним святом - Днем морської піхоти.

«Підготовлені до дій на суші, з моря та з повітря, здатні долати значні фізичні та психологічні навантаження, воїни в беретах кольору морської хвилі завжди впевнено виконують завдання за будь-яких умов бойової обстановки», - йдеться у вітанні глави держави, опублікованому на його офіційному сайті.

Читайте також23 травня 2021 - яке сьогодні свято, чим день увійшов в історію, прикмети та заборониЗеленський від імені українського народу висловив подяку всьому особовому складу морської піхоти за вірність військовому обов'язку, стійкість і героїзм, виявлені під час захисту територіальної цілісності України.

«Щиро бажаю вам та вашим родинам міцного здоров'я, добробуту та нових успіхів. Вічна пам'ять і слава героям, які загинули, захищаючи свободу і незалежність нашої держави!» - наголосив президент.

Вас також можуть зацікавити новини:

Довідка УНІАН. День морської піхоти - професійне свято військовослужбовців морської піхоти Військово-морських сил ЗСУ. Відзначається щороку 23 травня. Свято започатковане 2014 року й у 2014—2017 роках відзначалося 16 листопада. Чинна дата святкування встановлена від 2018 року.