Гендиректор Шахтаря: заслуги Луческу важко переоцінити...

Офіційна позиція клубу

Генеральний директор футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк) Сергій ПАЛКІН запевняє, що клуб не веде ніяких переговорів про заміну головного тренера Мірчі ЛУЧЕСКУ.

Про це повідомляє прес-служба клубу.

«Ми не ведемо ніяких переговорів про заміну наставника. Ще раз повторю, і це офіційна позиція нашого клубу, Мірча ЛУЧЕСКУ - головний тренер «Шахтаря». У нас з ним чинний контракт, який діє до кінця сезону», - сказав С.ПАЛКІН.

С.ПАЛКІН визнає, що команда «потрапила в дуже складну ситуацію» і її «турнірне становище зумовлює розчарування і тривогу». «Проте ми віримо, що такому досвідченому фахівцю, яким, без сумніву, є Мірча ЛУЧЕСКУ, вдасться знайти вирішення таких складних завдань», - зазначив гендиректор «Шахтаря». Він наголосив, що не «сумнівається, що команда знайде колишню впевненість і зможе порадувати своїх уболівальників».

С.ПАЛКІН наголосив, що «основним завданням команди на цей сезон є успішний виступ у Лізі чемпіонів».

«...Заслуги Мірчі ЛУЧЕСКУ в цьому важко переоцінити. При ньому «Шахтар» тричі був чемпіоном України, двічі вигравав національний Кубок і Суперкубок», - сказав С. ПАЛКІН, додавши, що «про прогрес команди під керівництвом румунського фахівця дуже наочно свідчить і той факт, що до його приходу на посаду головного тренера 2004 року наш коефіцієнт в рейтингу УЄФА становив 17,30». «Зараз же він становить 49,93. Погодьтеся, доволі красномовний показник», - вважає гендиректор «Шахтаря».

«Шахтар» - клуб, який ставить перед собою тільки найвищі цілі, і тому ми віримо, що футболістам і головному тренерові вдасться подолати низку прикрих невдач і порадувати наших прихильників яскравою грою і гучними перемогами», - підсумував С.ПАЛКІН.