На лідера Челсі напали фанати Тоттенхема (фото)

Оголошено про початок розслідування

Асоціація футболу Англії (FA) оголосила про початок розслідування інциденту, що трапився після закінчення повторного чвертьфінального матчу на Кубок Англії між лондонськими "Тоттенхемом" і "Челсі" (1:2).

Після фінального свистка двоє вболівальників "Тоттенхема" напали на лідера "Челсі" Френка Лемпарда, причому один з фанатів встиг завдати півзахисникові удару, перш ніж відреагувала служба безпеки. Як пише видання Daily Mail, представники FA мають намір вимагати у керівництва "Тоттенхема" звіту про цей епізод.

"Такі випадки абсолютно недопустимі на футболі. Ми хочемо з`ясувати, які заходи безпеки були організовані на матчі і яке покарання чекає уболівальників, які напали на Лемпарда. Ми знаємо, що вони вже заарештовані, але розраховуємо на те, що вони більше не зможуть відвідувати футбольні матчі", - сказано в заяві Асоціації. 

"На мене напали відразу двоє, - розповів після матчу Лемпард. – Один кинувся мені на спину, я спробував ухилитися, а потім його вже схопили стюарди. Думаю, уболівальник, який стрибнув на мене, був п`яний. Я вважаю, що таким фанатам не місце на футболі. З іншого боку, я можу зрозуміти стан уболівальників після такої напруженої гри". 

Лента.ру