"Шахтар" шокований травмами Луческу

"Зараз головне його здоров'я"

Капітан футбольного клубу "Шахтар" Даріо Срна приголомшений звісткою про те, що головний тренер Мірча Луческу потрапив у ДТП.

щойно дзвонив Карло (Ніколіні, тренер "Шахтаря" з фізпідготовки). Він контролює ситуацію, контактує з лікарями, підтримує Луческу та його сім'ю. Я вражений тим, що трапилося з Містером, - і суто по-людськи це страшно, і для команди серйозний удар. Хлопці вже в курсі. Вони теж в шоці ", - сказав Срна, слова якого наводить офіційний сайт "Шахтаря".

"Ми переживаємо за тренера. Але я знаю, що він сильна людина. І вірю в те, що Містер впорається. Важливо, щоб в ці дні він не хвилювався, не турбувався ні про що - ні про нас, ні про футбольних справах. Зараз головне - його здоров'я. Я вірю, що все буде добре ", - додав капітан.

Як повідомляв УНІАН, М.ЛУЧЕСКУ було доставлено до лікарні одразу після того, як 6 січня у Бухаресті він потрапив в автомобільну аварію. У нього зламано сім ребер з лівого боку грудної клітки. Окремі ребра зламані в кількох місцях. Забито легеню. Наявна кров у плевральній порожнині.

У прес-службі відзначили, що зараз румунські лікарі ще не прийняли остаточне рішення щодо лікування М.ЛУЧЕСКУ. Вивчається можливість оперативного втручання. Лікарі мають визначитися, чи необхідна операція і закріплення зламаних ребер відповідними медичними пристроями.

«У будь-якому разі, як мінімум, на цьому етапі лікування проходитиме у Бухаресті. Характер травми не припускає транспортування, - наголошується в повідомленні.