Футболісту Чехії на дискотеці зламали ніс

Похід на дискотеку в Кельні завершився для захисника збірної Чехії та німецького футбольного клубу "Байєр" Міхала Кадлеца переломом носа, повідомляє РІА Новости з посиланням на Diepresse.com.

У суботу ввечері на одній з дискотек Кельна невідомі напали на 27-річного футболіста. Інформацію про подію підтвердив директор "Байєра" по зв'язках з громадськістю Майнольф Шпрінк.

Повідомляється, що потерпілий вранці в п'ятницю планує прийти в поліцію, щоб написати заяву на хуліганів. Клуб надасть футболістові повну правову підтримку і найме адвоката. Представники "Байєра" заявили, що вони мають намір завести кримінальну та цивільну справу.

Підозрювані числяться в архівах місцевої поліції як "спортивні хулігани". Менеджер футбольного клубу "Кельн" Клаус Хорстманн суворо засудив цей вчинок фанатів і вже вибачився перед постраждалим та його клубом.

У понеділок в кельнської лікарні Кадлец була зроблена операція на зламаному носі. Футболіст, швидше за все, зіграє в спеціальній масці в 33-му турі чемпіонату Німеччини з "Ганновером".