Гравці збірної України назабивали на вихідний

Після перемоги над збірною Швеції гравці збірної України отримали вихідний.

Про це повідомляє інформаційний центр “Україна 2012”.

За даними інформцентру, зранку більшість футболістів залишили тренувальний табір і виїхали в місто, де проведуть вільний час з родинами.

В повідомленні, зокрема, зазначається, що Андрія Вороніна «приїхала емоційно підтримати дружина Юлія з дітьми з Москви та родичі з Одеси”, а “Анатолій Тимощук, в свою чергу, проведе вільний час разом з дружиною Надією та двома доньками-близнюками: дворічні Ноа та Міа також прилетіли до Києва”.

В Інформаційному центрі “Україна 2012” зазначають, що “найчисленніша армія вболівальників, мабуть, у Андрія Шевченка”. “На грі зі шведами за нашим капітаном спостерігали, крім рідні, і вагітна дружина Крістен Пазік з синами Джорданом та Кристіаном”, - йдеться в повідомленні. Також зазначається, що “не залишилися без підтримки бойових подруг й інші гравці збірної”. “Всі вони – поруч з командою. Напередодні Євро, нагадаємо, деякі з них навіть знялися для модного журналу. У фотосесії Maxim взяли участь Олеся Гусєва, Вікторія Коноплянка та Алла Селезньова”, - сказано в повідомленні