Повєткін завершив спаринги напередодні бою з Кличком

Регулярний чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBA Олександр Повєткін завершив програму спарингових поєдинків у ході підготовки до титульного бою з володарем чемпіонських поясів WBA, IBF і WBO українцем Володимиром Кличком.

Про це заявив агентству "Р-Спорт" тренер російського боксера Олександр Зімін.

Зокрема, Зімін зазначив: "Напередодні ми провели заключний спаринг з двома відомими суперважкоатлетами. Він тривав шість раундів, поділених на два трираундових відрізка. Одним із суперників Олександра справді був польський боксер Маріуш Вах (переможений Кличко за очками у 12-раундовому матчі в листопаді 2012 року), а другим - американець, але його прізвище я називати не буду ".

На тему: Спаринг-партнер Повєткіна: Для Кличка це буде дуже складний бій

Фахівець сказав, що решта тренувань преед поєдинком будуть націлені на підтримку набраної форми. "Також продовжимо роботу над різними тактичними варіантами ведення бою", - додав Зімін.

Зауважимо, що відмова Зіміна називати прізвище спаринг-партнера американця виглядає трохи дивно, адже за фотографіями з тренувального табору Повекіна його легко ідентифікувати - це Малік Скотт.

Як повідомляв УНІАН, поєдинок олімпійського чемпіона-2004, обов'язкового претендента на титул WBA Повєткіна з суперчемпіоном світу WBA, чемпіоном світу IBF і WBO, переможцем Олімпіади-1996 Кличко пройде 5 жовтня в Москві в спортивному комплексі "Олімпійський".

Читайте всі новини про бій Володимир Кличко - Олександр Повєткін в УНІАН завдяки прес-туру до Москви, який організовує ТМ «Хортиця».