Суркіс продовжить контракт з Ребровим

Президент "Динамо" відкрив секрет

Після фінального матчу на Кубок Першого каналу з "Шахтарем", в якому кияни перемогли в післяматчевій серії пенальті, президент "Динамо" Ігор Суркіс виглядав настільки щасливим, ніби його команда щойно виграла Лігу чемпіонів, пише газета "Спорт-Экспресс".

"Ми, якщо відверто, не ставили перед командою завдання завоювати головний приз за всяку ціну. Турнір розглядався з позиції підготовки до весняної частини сезону, і головною метою був не результат, а створення нової команди. Мені здається, є всі передумови для досягнення цієї мети", відзначив Суркіс.

Президент клубу повідомив, що має намір продовжити контракт з Сергієм Ребровим, якого визнали кращим гравцем Кубка Першого каналу.

 "Ребров підтвердив, що він професіонал до самих кісток. На відміну від багатьох молодих партнерів по команді він не дозволяє собі в ході сезону порушувати режим, не привозить з відпустки ані грама зайвої ваги. Останнім часом його переслідували травми, але я переконаний, що при новій системі підготовки вони обходитимуть нашого лідера стороною. Відкрию секрет: через чотири місяці у нього закінчується старий контракт, і ми з ним домовилися, що після повернення до Києва підпишемо нову угоду - ще на півтора роки", сказав Ігор Суркіс.