Британець Кролла - про бій з Ломаченком: ніхто не є непереможним

Британський боксер Ентоні Кролла заявив, що з нетерпінням чекає поєдинку проти Василя Ломаченка.

Екс-чемпіон світу в легкій вазі британець Ентоні Кролла, з яким 12 квітня проведе бій володар титулів WBA і WBO Василь Ломаченко, висловив упевненість у своїй перемозі над українцем.

Читайте такожЛомаченко проведе захист титулу чемпіона світу в бою з Кроллою 12 квітня

"Я вірю, що знову зможу завоювати пояс чемпіона світу. Зараз це найбільший поєдинок для мене. Можу сказати, що заслужив цю можливість. Я програв Лінаресу, але зміг після цього повернутися в ринг і здобути три перемоги. Я з нетерпінням чекаю поєдинку проти Ломаченка, адже люблю випробування, рівень яких підвищується з кожним боєм. З віком я став більше любити тренування. Ніхто не є непереможним. Це довів сам Ломаченко. Він зазнав першої поразки в кар'єрі досить рано", - цитує Кроллу Sky Sports.

Нагадаємо, сьогодні вранці стало відомо про остаточну домовленість про поєдинок між Василем Ломаченком та Ентоні Кроллою.

Спочатку українець 12 квітня повинен був провести об'єднавчий бій з ганцем Річардом Коммі, але той отримав травму. Після обстеження виявилося, що термін відновлення Коммі затягнеться до шести тижнів, а значить, 12 квітня він не зможе зустрітися з українцем.